Ръководството на БСП ме посрещна с добре дошъл, но аз

...
 Ръководството на БСП ме посрещна с добре дошъл, но аз
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Аз не гласувам за Нинова, а за БСП

 „ Ръководството на Българска социалистическа партия ме посрещна с добре пристигнал, само че аз не съм ходил на Северния полюс, с цел да ме посрещат по този начин. Аз разгласих на висок глас, че нямам желание да се връщам на позицията, които съм бил. Ще продължа да работя за градската организация на Българска социалистическа партия, тъй като тя има потребност от смяна ”. Това съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов пред Нова нюз във връзка възобновяване му от  Върховният касационен съд като член на Националния съвет на левицата.  

Запитан за какво в Софийските листи на Българска социалистическа партия липсваха Корнелия  Нинова и Георги Свиленски, Калоян Паргов изясни, че това по-скоро е била техническа неточност. „ Аз не гласоподавам за Нинова, а за Българска социалистическа партия ”, съобщи той.

Паргов бе  категоричен, че напускането на членове е огромен проблем за левицата. По думите му хората с друго мислене би трябвало да останат и да се борят за смяната, която желаят.

„ Струва ми се, че Българска социалистическа партия прекомерно доста се маргинализира в последните години. Въпросът е за какво партията не притегля лявото толкоз доста, колкото преди. Българска социалистическа партия толкоз се стопи, че тези над 700 хиляди гласа ги видяхме в Политическа партия, в Има Такъв Народ ”, добави още той.

„ Защо мислите, че Паметникът на Съветската войска ще реши някакъв проблем. Ние помним, че дойдат ли избори се стартира една борба с паметниците и това се прави с оглед да се активизират твърдите ядра. Ако разрушат този монумент това дали ще спре войната  в Украйна? ”, запита той по отношение на подписката която провежда Българска социалистическа партия за запазването на паметника.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР